Header Banner

Σχετικά με εμάς

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Υπάρχουν δεκάδες τρόποι να βγεις πάνω στο στοίχημα. Η υπομονή, η καλή διαχείριση κεφαλαίου και ο χρόνος είναι τα τρία πιο σημαντικά κριτήρια.
Αυτονόητο πως η εξειδίκευση στο αντικείμενο κρίνεται απαραίτητη γιαυτό επενδύεις τα χρήματα σου στους ειδικούς του χώρου. Με μια φωτογραφία και ένα σάιτ άπαντες θα το παίξουν ειδήμονες. Να ψάξεις καλά σε ποιον θα εμπιστευτείς το κεφάλαιο σου, τσέκαρε το ιστορικό του, εάν έχει εργαστεί πάνω στο αντικείμενο κτλ.

Η υπομονή είναι αρετή

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Χιλιάδες συζητήσεις έχουν γίνει για το εάν πρέπει να παίζεις στο στοίχημα μονά αποδεκτά, live ή παρολί. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, το κάθε παιχνίδι έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του.

LIVE
Τα τελευταία χρόνια πολλαπλασιάζω το κεφάλαιο μου επενδύοντας στο live. Σταθερό ποντάρισμα, μονά – δυάδες για γκολ, σε βάθος χρόνου το κέρδος είναι δεδομένο.
Το πιο δύσκολο στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι ο χρόνος. Μιλάμε για live επιλογές. Ωστόσο το ποσοστό επιτυχίας είναι πολύ υψηλό αφού όταν έχεις εικόνα από έναν αγώνα μπορείς να προβλέψεις με ευκολία τι θα συμβεί. Την περασμένη σεζόν πέρασαν 287 δελτία (δυάδες) από τα 360. Μιλάμε για +2000 καθαρό με σταθερό ποντάρισμα μόλις 15 μονάδες. Εάν έπαιζε κάποιος 150 μονάδες θα είχε 20.000!
Εκτός από το χρόνο που χρειάζεται ο παίκτης για να ακολουθήσει το συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, θα πρέπει να μάθει να ελέγχει τον εαυτό του, να μάθει πότε θα σταματάει. Η διάρκεια τρώει τον παίκτη.

ΠΑΙΚΤΕΣ
To κεφάλαιο παίκτες είναι τρομερά κερδοφόρο και στην Ελλάδα ήμουν από τους πρώτους που το ξεκίνησα και το πρότεινα σε εφημερίδες και έπειτα ιστοσελίδες.

Το έχτισα όλα αυτά τα χρόνια με πολύ κόπο και αμέτρητες ώρες πάνω στις τηλεοράσεις, στους υπολογιστές και στα γήπεδα. Ειχα και εχω αγάπη στο ποδόσφαιρο, στους παίκτες, στους αθλητές και γενικά τις ομάδες. Ανετα δούλευα αναλυτής.
Οι μπουκ δεν έχουν ακόμη γνώση ούτε την κατάλληλη ειδησεογραφία και τους πιάνεις στον ύπνο. Πολλές φορές θα δεις φαβορί έναν παίκτη ο οποίος δεν βρίσκεται καν στην αποστολή! Σαφέστατα θέλει περισσότερο τύχη από το απλό γκολ της ομάδας, αλλά οι αποδόσεις είναι φοβερές. Μια δυάδα παικτών δίνει για πλάκα 10 απόδοση, εάν ξες τα κόλπα θα πληρώσει και 30 φράγκα.
Ο συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού προσφέρεται κυρίωςστο live αφού κρίνεται απαραίτητο να δω τις ενδεκάδες και το σύστημα της ομάδας. Στο live γίνονται οι αλλαγές συστήματος και οι αλλαγές των επιθετικών…

ΔΕΛΤΙΑ
Ο μέσος παίκτης στην Ελλάδα επιλέγει να ρίχνει δελτιάκια, πεντάδες, εξάδες με λίγα λεφτά να πάρει κάτι καλό.
Στα θετικά αυτού του τρόπου παιχνιδιού είναι ότι ελέγχεις το κεφάλαιο που θα παίξεις και το κεφάλαιο που ζητάς πίσω.
Πάλι εάν ασχολείσαι με το αντικείμενο θα υπάρχουν και καλές μέρες (βγήκε και 80 απόδοση και 50 μέσα στη χρονιά), αλλά και κακές μέρες.

Σαν συνδρομητής θα βρεις στην ενότητα δελτία, έτοιμα παιχνίδια με Χαμηλό Ρίσκο (24/35 μ.ο.)
3-4 ματς όσο γίνεται πιο “σίγουρα” για διπλασιασμό ή τριπλασιασμό.

Θα βρεις και μεσαίο ρίσκο με απόδοση +6, συνήθως μια πεντάδα.

Θα βρεις και το υψηλό ρίσκο όπου ανεβαίνει ο βαθμός επικινδυνότητας με 8 ή 10 ματς σε ένα δελτίο. Ωστόσο η απόδοση είναι πάνω από 20 και μπορείς με λίγα να ζητήσεις πολλά.

Επίσης, μέσα στη συνδρομή, θα έχεις και τα καλύτερα οβερ 1,5… Αρκετές φορές έχουν βγει 12αδα “σεντόνι” με όμορφο συντελεστή.

Τέλος, η τελική απόφαση είναι δική σου, γιαυτό στην ενότητα “σημεία” και “όβερ” μπορείς καθημερινά να πάρεις με μια ματιά τα καλύτερα παιχνίδια και να κάνεις δική σου χημεία ανάλογα με την κάβα σου.

Η νίκη είναι δεδομένε αν τηρείς πιστά τις οδηγίες και δεν σε τρώει ο εθισμός. Ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα αρχή. Ποτέ δεν είναι αργά να επενδύσεις μια κάβα που αντέχει η τσέπη σου και να παίζεις με έξυπνο, σταθερό, υπομονετικό, επαγγελματικό τρόπο. Δίπλα μου.

Υ.Γ. Ολοι οι ενεργοί συνδρομητές, μέσω της αρθρογραφίας που βρίσκεται στην αρχική σελίδα, θα έχουν καθημερινά πρόσβαση σε ΟΛΑ τα δελτία, σημεία, σκόρερς και οβερ της ημέρας!

Για οσους δεν έχουν την πολυτέλεια να πληρώσουν μηνιαία συνδρομή, υπάρχουν οι “προτάσεις της ημέρας” όπου με 2-3 ευρώ θα μπορούν καθημερινά να αγοράζουν έτοιμα δελτία και σημεία!